Raamatud
636. Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus.jpg Zoom

Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus

Tootekood: 10637
Tarneaeg: 1-3 päeva
Hind:
5,00 €
Kogus: - +
   - või -   

Pealkiri: Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus

Autor(id): Alfred Lepp

Kirjastus: Ilutrükk 

Aasta: 1939

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 91

ISBN:

Mõõdud: 200x145 mm

Formaat: pehmekaaneline

 

Seisukord: vanusele vastavalt kulunud, kuid loetav raamat

 

Sisu:

Käesolev raamat käsitleb taimtoitlaste toortoidusse puutuvaid küsimusi ja annab põhimõttelisi jooni toortoitude valmistamisest ning nende koostamisest.

Sarnased tooted

Pealkiri: Daani koka-raamat

Autor(id): Signe Donner

Kirjastus: Väike Vanker

Aasta: 2005

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 80

ISBN: 9985-9607-4-2

Mõõdud: 190x140 mm

Formaat: kõvakaaneline

 

Seiskord:  heas seisukorras

 

Raamat asub laos, saadavus 1-3 päeva jooksul.

 

Sisu:

Hea lugeja, Sa hoiad käes ehedat eestiaegset kokaraamatut. Käesolev raamat on faksiimiletrükk 1926. Aasta väljaandest, mille on trükki andnud Noor Eesti Kirjastus Tartus. Kokaraamatu autor Signe Donner ütleb oma sissejuhatuses nii:

„Need eeskirjad on kogutud ja välja antud lootuses, et noortele perenaistele, kelle pääle iseäranis olen mõtelnud, abiks võin olla mitmesuguste toitude valmistamisel, et kõik ära kasutataks, et mitte midagi ära ei heidetaks, et väikestest jäämadest kauneid ja maitsvaid toitusid valmistada“…

Signe Donneri kokaraamat on tõeline maiuspala nii gurmaanidele kui ka algajatele kokadele!

Mõnusat kokkamist!

Tootekood: 10006 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
4,00 €

Pealkiri: Maailma toiduained. Taskuentsüklopeedia

Autor(id): François Fortin ja Martine Podesto

Kirjastus: Tea 2009

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 616

Seisukord: normaalses seisukorras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees

ISBN: 978-9985-71-848-3

Mõõdud: 170x135 mm

Formaat: kõvakaaneline

Kirjeldus:

Käepärases formaadis asjalikult illustreeritud entsüklopeedia sisaldab kasulikku teavet enam kui tuhande nii Eestis tuntud kui võõrapärase toiduaine kohta. Värvikoodi abil kergesti eristuvates peatükkides kirjeldatakse toiduainete päritolu ja liike, toitainete sisaldust, antakse soovitusi ostmiseks, kasutamiseks ning säilitamiseks. See on praktiline abiline toidusõbrale nii kodus, kaupluses kui reisil, andes tuge ka tervislikuks toitumiseks ning toiduainetega seotud terviseriskide ennetamiseks. Professionaalil aitab teos teadmisi täpsustada ning silmaringi avardada. Taskuentsüklopeedia on mugavalt kaasaskantavas formaadis järg populaarsele ning 2006. aasta parimaks Eesti tõlkekokaraamatuks tunnistatud ”Maailma toiduainete entsüklopeediale”.

Tootekood: 10252 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
8,20 €

Pealkiri: Magusad hoidised

Koostanud: Silvi Kohu

Kirjastus: ATA-Raamat 2001

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 128

Seisukord: heas seisukorras kasutatud raamat

ISBN:

Mõõdud: 171x111 mm

Formaat: kõvakaaneline

Kirjeldus:


Maasikapõld punetab, õunapuu ja ploomioksad viljadest maani, metsaalune mustikaid täis. 

Tootekood: 10442 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
5,00 €

Pealkiri: 101 Eesti toitu ja toiduainet

Autor(id): Anu Kannike, Inna Põltsam, Ester Bardone, Ulrike Plath

Kirjastus: Varrak

Aasta: 2016

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 216

ISBN: 978-9985-3-3917-6

Mõõdud: 215x170 mm

Formaat: kõvakaaneline

 

Seisukord: heas seisukorras kasutatud raamat

 

Sisu:

Sari: 101 Eesti

Raamat toob huvilisteni põnevat lugemist saja ühe Eesti toidulauda enim mõjutanud toiduaine ja toidu kohta. Eesti toiduna ei käsitleta seejuures ainult traditsioonilist talurahvakööki või rahvusroogi, vaid ette on võetud siinne toidukultuur kogu selle ajalises, ruumilises ja kultuurilises mitmekesisuses.

Eesti toidu näo on kujundanud looduskeskkond ja kliima, samuti rahva peamised tegevusalad – põllundus ja karjakasvatus. Läbi aja on Eesti köök olnud avatud kultuurimõjudele: keskajast peale on tuntav saksa, Lääne-Eestis ja saartel rootsi, põhjarannikul soome, Kagu- ja Ida-Eestis vene mõju. Kahtlemata on toidukultuuri kujundanud ka aianduse, elamuarhitektuuri, disaini ja tehnoloogia ning kodumajanduse areng.

Lisaks eriuurimustele on autorid toetunud mitmekesistele allikatele, nagu arheoloogiline leiuaines, kroonikad, arhiivide ja muuseumide materjalid, ajaloolised esemed, kokaraamatud, käsiraamatud, mälestused, ajakirjandus, joonistused, maalid, aga ka suuline pärimus ning isiklikud kogemused.

Tootekood: 11010 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
13,20 € (20%)
16,50 €

Pealkiri: Piparkoogimaitseline

Autor(id): Andra Kalda

Kirjastus: Varrak

Aasta: 2015

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 168

ISBN: 978-9985-3-3536-9

Mõõdud: 200x145 mm

Formaat: kõvakaaneline

 

Seisukord: esilehel pühendus, raamat ise heas seisukorras

 

Sisu:

Kas oled tundnud piparkoogitainasse segatud värskelt jahvatatud vürtside aroomi? Kas oled kuulnud, kuidas kraanikausiserval pesemist ootavast potist kostab salajast krõbinat, mis annab märku, et selles potis on äsja siirupit keedetud? Kas tead, kui uskumatult lihtne on valmistada tõeliselt maitseküllast piparkoogitainast?

Raamatust leiad hulgaliselt retsepte ja nippe, mis aitavad sul oma kööki ja koju mõnusat piparkoogiaroomi tuua. Saad teada, kuidas algusest lõpuni ise pipakoogitainast valmistada ja glasuure ning kaunistusi teha, samuti leiad ideid, mil moel valmis piparkooke, piparkoogitainast või jõuluhõngulisi maitseaineid kasutada. Lisaks palju põnevaid retsepte küpsiste, kookide, tortide, kommide, glasuuride ja siirupite valmistamiseks, millel kõigil piparkoogimekk juures.

Tundub, et piparkoogilõhna tõuseb juba nende kaante vahelt!

Tootekood: 12783 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
11,90 €