Raamatud
2867. Peakokkade pärlid.jpg Zoom

Peakokkade pärlid. Retseptikogumik

Tootekood: 12868
Tarneaeg: 1-3 päeva
Hind:
4,00 €
Kogus: - +
   - või -   

Pealkiri: Peakokkade pärlid. Retseptikogumik

Autor(id):

Kirjastus: Estada

Aasta: 2001

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 136

ISBN: 9985-9348-8-1

Mõõdud: 210x145 mm

Formaat: pehmekaaneline

 

Seisukord: heas seisukorras kasutatud raamat

 

Sisu:

Retseptiraamatus on toodud valik Eesti tuntumate restoranide retsepte ja restoranide aadressid.

Illustreeritud fotodega.

Sarnased tooted

Pealkiri: 100 magustoitu

Autor(id): Lia Virkus, Pille Enden

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus 2003

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 111

Seisukord: heas seisukorras kasutatud raamat

ISBN: 9985-9303-2-0

Mõõdud: 200x150 mm

Formaat: kõvakaaneline

Kirjeldus:

Magustoidu valmistamine on tihti lihtsam kui kookide-tortide tegemine. Selle jõuab valmis teha ka siis, kui külalised juba kohal.
Sellesse raamatusse on Pere ja Kodu retseptilisa toimetajad Pille Enden ja Lia Virkus kogunud nii pidulikke, eksootilisi kui argiseid, nii lahjasid kui rammusaid magustoite – midagi igaühele ja igaks aastaajaks.

Tootekood: 10438 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
5,50 €

Pealkiri: Lihtne ja tervislik

Autor(id): Sirje Rekkor

Kirjastus: Post Factum

Aasta: 2018

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 144

ISBN: 978-9949-603-30-5

Mõõdud: 240x170 mm

Formaat: kõvakaaneline

 

Seisukord: heas seisukorras raamat

 

Sisu:

Sari: 60+

„Lihtne ja tervislik“ kokaraamat on sündinud ajakirja 60+ lugejate tahtel, kes võtsid alates 2016. aasta jaanuarist vaimustunult vastu tunnustatud koka ja õppejõu Sirje Rekkori köögijutud ja väga hästi töötavad retseptid.
Raamatus on mõnusaid hiliseid hommikusööke, toitvaid lõunasööke, kergeid õhtusööke, ideid, mida pakkuda, kui sõbrad tulevad külla, aga ka hoidiseid ja küpsetisi.
Väärikas eas on ülioluline toidu, liikumise ja positiivse mõtlemise kooskõla. Autor jagab juhiseid ja retsepte õigeks, tasakaalustatud toitumiseks.
Kõige lihtsamalt öeldes on tervislik ja tasakaalustatud meie organismile vajalikke toitaineid õiges vahekorras sisaldav toit. Seda, millised on vajalikud toitained, oskab iga koolijüts üles lugeda. Eakamad inimesed teevad oma valiku sageli kas rahakoti või uskumuste järgi, kuid üha sagedamini järgitakse teadlikult tasakaalustatud toitumise põhimõtteid.
Kui koostame nädala menüü, teeme selle järgi ostunimekirja, viidame veidi rohkem aega poeriiulite vahel ja uurime toiduainete pakenditelt toitainesisaldust, valime vähema rasva ja soolaga toiduaineid, paneme poekorvi enam värvilisi köögi- ja puuvilju, siis oleme juba päris palju enda ja oma pere tervise heaks teinud. Kui pöörame veidi enam tähelepanu sellelegi, et roogadel oleksid kergemad ja energiavaesemad lisandid ja kastmed, võime juba julgelt rinna ette ajada, sest oleme oma perega teel parema tervise poole. Ja kui õnnestub pärast lõuna- või õhtusööki ennast ja lähedasi õue kõndima või muul viisil liikuma meelitada, oleme juba peaaegu kõik endast oleneva teinud.
Lihtsalt valmistatavad road on esitatud moekalt koos kõnekate fotodega.

Tootekood: 11717 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
7,10 €

Pealkiri: Kulinaaria

Autor(id): Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma

Kirjastus: Argo

Aasta: 2006

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 205

ISBN: 9949-4154-8-9

Mõõdud: 295x210 mm

Formaat: pehmekaaneline

 

Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu terve ja loetav

 

Sisu:

Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid «Eesti rahvusköök» ja «Menüü koostamise alused».
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.

Teine, täiendatud trükk.

Tootekood: 12781 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
8,00 €

Pealkiri: Juustukuningate kokaraamat

Autor(id): Juustukuningad Erwin & Merit Wassenaar

Kirjastus: Juustukuningas OÜ

Aasta: 2014

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 160

ISBN: 978-9949-38-037-4

Mõõdud: 260x210 mm

Formaat: kõvakaaneline

 

Seisukord: heas seisukorras raamat

 

Sisu:

Kui oled kordki seisnud juustuleti ääres juureldes, millist juustu valida või mida juustust teha saaks, siis on see raamat sulle! Siin on kuhjaga inspiratsiooni, mis paneb suu vett jooksma ja jalad juustupoe poole sammuma. Juust on tohutult nüansirikas ja võimalusterohke ning sobib nii väikse nälja peletuseks, suuremaks kõhutäieks kui ka magusaks suutäieks.

Juustukuningate kokaraamatust leiad hulgaliselt põnevaid juusturoogade retsepte ja kasulikke nippe toidublogija Eneli Kaarna käe alt. Oma isikliku kokaraamatu kaasi paotavad Juustukuningate sõbrad ja kirglikud toidukunstnikud Angeelika Kang, Joel Ostrat, Pille Petersoo, Peter Boeijkens, Karin Jarvet, Merrit Kiho, Bas van de Ven, Mari-Liis Ilover, Maria Fiveger, Gustaf Hertsius, Beatrice ja Dimitri Demjanov.

Juustujutule lisab värvi Juustukuningate loojate Merit ja Erwin Wassenaari lugu.

Tootekood: 12794 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
11,50 €

Pealkiri: Väärt Eesti toidud. 377 lemmikretsepti rõõmu valmistamiseks

Autor(id): Maria Kagan ja Tiina Parm

Kirjastus: Suur Eesti Raamatuklubi

Aasta: 2006

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 272

ISBN: 9949-13-878-7

Mõõdud: 240x160 mm

Formaat: kõvakaaneline

 

Seisukord: heas seisukorras kasutatud raamat

 

Sari: Rahva kokaraamat

Sisu:

Kui söögitegijal oleks vaja ainult ühte kokaraamatut, siis siin see on...
Siin on kõik need toidud, mida Eesti pered armastuse ja rõõmuga teevad. Palusime lugejatel saata meile oma lemmikretsepte, et nendest kokaraamat kokku panna. Seega on kaante vahele saanud väärt road Eesti igast nurgast. Siin on selliseid retsepte, mis on oma edulugu alustanud mõnes kokaraamatus, ja niisuguseid, mis antud edasi põlvest põlve. Olgu südamest tänatud kõikide Eesti kokkade kauaaegsed õpetajad Maria Kagan ja Tiina Parm koos oma õpilastega Tallinna Teeninduskoolist retseptide kaasajastamise ja toitude valmistamiskäigu täpsustamise eest.
Kokku on siin 377 retsepti.

Tootekood: 13053 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
10,00 €