Raamatud
261. Grillimine. 101 nõuannet.jpg Zoom

Grillimine. 101 nõuannet

Tootekood: 10262
Tarneaeg: 1-3 päeva
Hind:
5,00 €
Kogus: - +
   - või -   

Pealkiri: Grillimine. 101 nõuannet

Autor(id): Marlena Spieler

Kirjastus: Koolibri

Aasta: 1999

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 72

ISBN: 9985-0-0772-7

Mõõdud: 183x129 mm

Formaat: kõvakaaneline

 

Seisukord: heas seisukorras kasutatud raamat

 

Sisu:

Raamat õpetab grillimiskunsti ja pakub erinevaid retsepte. Kas teate, et grillida tasub peale liha ka ube, krevette ja muudki?
Raamatu kaanelt:
Asjatundlike soovituste abil samm-sammult tulemuseni. Kõik oluline grillimise kohta 101 kergesti meeldejääva nõuandena. Kiired vastused kõikidele küsimustele. Rikkalikult illustreeritud.

Sarnased tooted

Pealkiri: Magusad hoidised

Koostanud: Silvi Kohu

Kirjastus: ATA-Raamat 2001

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 128

Seisukord: heas seisukorras kasutatud raamat

ISBN:

Mõõdud: 171x111 mm

Formaat: kõvakaaneline

Kirjeldus:


Maasikapõld punetab, õunapuu ja ploomioksad viljadest maani, metsaalune mustikaid täis. 

Tootekood: 10442 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
5,00 €

Pealkiri: Köögiviljatoidud

Autor(id): Karin Padernik

Kirjastus: Agronoom

Aasta: 1940

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 96

ISBN:

Mõõdud: 230x160 mm

Formaat: pehmekaaneline

 

Seisukord: kohati kulunud ja määrdunud kaaned, pisut katkine selg, sisu olemas ja korras

 

Sisu:

Sisukord:

Eessõna 
Köögivilja toiteväärtus 
Köögivilja käsitsemine 
Köögivili värskelt laual 
Vedelikus ja veeaurus keedetud köögivili 
Hautatud köögivili 
Küpsetatud köögivili 
Köögiviljasupid 
Köögiviljavormid 
Köögiviljasalatid 
Köögiviljakastmed 
Köögivilja-pannkoogid, -pirukad, -saiad, -koogid 
Muud köögiviljatoidud 
Köögiviljad päevases toidukavas 
Ühele täistoidustatule vajaliku aiasaaduste minimaalhulga ostu ja kasutamise tabel 
Köögiviljade säilitamine

Tootekood: 10792 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
7,50 €

Pealkiri: Maccheroni! Sööjad ootavad pastat!

Autor(id): Kaie Mei

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus

Aasta: 2015

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 128

ISBN: 978-9949-39-026-7

Mõõdud: 232x175 mm

Formaat: kõvakaaneline

 

Seisukord: heas seisukorras kasutatud raamat

 

Sisu:

Maccheroni! Macaroni! Spaghetti! Itaalia kirg ja tunnetus selle parimal moel ja läbi katsetatud ülima süstemaatilise põhjalikkusega. Autoriks on kauaaegne toiduõpetaja Kaie Mei, kelle retsepte võib alati raudkindlalt usaldada – need õnnestuvad iga kell!

Pastamaailm avaneb me ees kogu võlus. Esimestel lehekülgedel saab laiendada oma teadmisi, edasi järgneb kümneid pastaretsepte, mis on jaotatud aastaaegade kaupa. Eraldi osa on klassikalistel pastaroogadel. Sophia Lorenile see raamat meeldiks.

Tootekood: 11698 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
9,40 €

Pealkiri: Rootsi laud kodusel peol

Koostanud: Silvi Kohu

Kirjatus: Ata-Raamat

Aasta: 1999

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 248

ISBN:

Mõõdud: 172x122 mm

Formaat: kõvakaaneline

 

Seisukord: esilehel pühendus, raamat ise heas seisukorras

 

Sisu:

Sari: Minikokaraamat

Tervituslaud. Külmad suupisted. Soojad suupisted. Praed. Juust vaheroana. Magusroad. Kohvilaud. Joogid

Raamatust leiate tänapäevase rikkaliku ja huvitava retseptivaliku, nõuanded roogade garneerimiseks ja serveerimiseks. Abimaterjalide hulgas on näidismenüüd, toidukoguste arvestus ja põhjalik sisujuht. Oluline on seegi, et kõike raamatus olevat saab kasutada ka traditsioonilise piduliku õhtu- või lõunasöögi korraldamisel.

Tootekood: 12522 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
5,00 €

Pealkiri: Kulinaaria

Autor(id): Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma

Kirjastus: Argo

Aasta: 2006

 

Keel: eestikeelne

Lehekülgi: 205

ISBN: 9949-4154-8-9

Mõõdud: 295x210 mm

Formaat: pehmekaaneline

 

Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu terve ja loetav

 

Sisu:

Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid «Eesti rahvusköök» ja «Menüü koostamise alused».
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.

Teine, täiendatud trükk.

Tootekood: 12781 ,   Tarneaeg: 1-3 päeva
8,00 €